Pani Tutkova odpisala. Aj ja jej.

24.02.2020 20:03

Pani Tutkova mi odpisala na moj mail ohladne jej volby OLANO. Preto jej mail uverejnujem. Zaroven som jej napisal odpoved, ktoru najdete tu dole hned pod jej textom:

Vazeny pan Meluch,

 

nemyslim, ze je riziko, ze niektori z nami navrhovanych kandidatov na kruzkovanie neprejde. Nevidim ani riziko, ze by presli registrovane partnerstva za podpory OLaNO. Mate pravdu, Budaj je za potraty, dve prochoice poslankyne vsak radsej nehlasovali, cim tiez pomohli a znizili kvorum potrebne na prejdenie zakona. Ak sa najdu liberalni volici, ktori ich budu kruzkovat, dostanu sa znova. Nic sa vsak nezmeni na tom, ze sa tam dostanu prolife lidri, ktorych mi odporucame. Aj na zaciatku kandidatky su konzervativni ludia, ktori sa len skrz umiestnenie dostanu do NR SR, takze nijaky krestansky hlas neprepadne. Navyse, sme videli, ze OLaNO poslanci vedeli ziskat aj liberalnejsich poslancov pod realisticky navrh, ktory predlozili /zradili ti vraj najortodoxnejsi proliferi zo SNS/. LSNmS vsak ziaden taky potencial ziskat dalsie hlasy nema. Vasecka predkladal zakon len preto, ze ho predkladalo LSNS, aby umoznil prolife poslancom, ktori maju vyhradu k neonacistickej inklinacii LSNS vyjadrit svoje prolife hlas hlasovanim. Vopred bolo jasne v pripade LSNS i Vaseckovho navrhu, ze nema sancu prejst. Sancu mal nas navrh, ktory si zobralo OLaNO, po tom, co sme dva roky hladali predkladatela - prvy s kym som o tom hovorila boli LSNS, lebo pani Grausova ma oslavila, ze chcu nieco navrhnut. Oni vsak nechceli realisticku zmenu, len deklaratorny zakon, aby mohli ukazovat na druhych prstom, zial. Potom som to skusala cez KBS, aby to dalo SNS s tym, ze je vacsia sanca, ze to prejde, ked to da niekto z vlady. Potom boli naznaky zo  Smeru, ze tam by to azda niekto dal, to vsak zakapalo a napokon iniciativu prevzal poslanec Krajci z OLaNO, ktoru sme casovali s 3. narodnym pochodom za zivot, ktory konecne ziadal legislativne zmeny. S OLaNO sme mali spocitane hlasy, vedeli sme, kto podpori zrusenie potratov zadarmo, co bol prvy krok. Zrusenie potratov na ziadost by tieto potraty pre zeny nad 40. rokov stale ponechalo legalne a dokonca zadarmo. Na tento prvy krok v salamovej taktike bola podpora, nebyt SNS, ktore si zradu podpory priechodnemu navrhu obhajila podporou Kotlebovho navrhu... Zial, KDZP obhajovala tuto ich zradu otvorenymi klamstvami, proti ktorym som musela napisat: https://blog.postoj.sk/47486/kto-pocaroval-dankovi-kuffovci-a-klamstvami

Mne ide po tolkych rokoch o realnu zmenu, maly postupny posun, lebo zial aj ked LSNS bude v NR SR nebude dost hlasov na zakaz potratov. A z osobneho stretnutia s Marianom Kotlebom, ale aj z inych informacii, zverejnenych o ich funkcionaroch a kandidatoch, ktori otvorene inklinuju k nacizmu a racizmu, nemam presvedcenie, ze su uprimne za ochranu kazdeho zivota. Odporucam, aby ste si sam pozreli, akych ludi volite v LSNS, lebo mna velmi rozrusilo precitanie len zopar blogov p. Bencika, ktory nenalepkuje, nefrazuje, ale kopiruje statusy a videa mnohych platenych funkcionarov a kandidatov LSNS, ktori zial otvorene obdivuju nacizmus a davaju rasisticke komentare. A aj ked ostatni su opatrnejsi so svojimi komentarmi, tak ich retorika je zial stale genocidalna voci najchudobnejsim v tomto state a neonacisticky zafarbena, staci pozriet hocijaky prejav na mitingoch. Mrzi ma to verte, lebo sa s tymi ludmi zhodujem v pohlade na niektore temy, no nemozem suhlasit s ich nostalgiou za socializmom a nacizmom. Tu je jeden z blogov Bencika hodny precitania: https://dennikn.sk/blog/742523/akym-pravom-oznacujete-niekoho-za-fasistu/

Prajem Vam zodpovednu volbu.

S pozdravom,

Jana Tutkova

 

Vazena pani Tutkova,
 
nie je pravda, ze ziaden krestansky hlas sa nestrati, ze staci kruzkovat. Kruzkovat mozte max. 4 kandidatov. Ak Matovic skutocne ziska 13-15 percent, potom mat v jeho strane iste iba 4 mandaty je naozaj len miziva mensina. Samozrejme, vaha hlasu pomaha aj strane ako celku, cize ked uz maju moji kandidati dost kruzkov, pomaha to niekomu inemu. Ale komu? Sazrejme, ze aj liberalom, ktori tam su dalsi v poradi. Cize ci chcem alebo nie, volbou OLANO sa hlasy krestanov rozlozia aj medzi liberalov, ktorych tam ma pan Matovic asi nie nahodou. Ocakava, ze svojim pseudokrestanskym imidzom bude mat vela krestanskych volicov. Da sa predpokladat, ze krestania budu kruzkovat ikonicky znamych ludi ako Zaborska, Vasecka, atd., a ze vdaka nim OLANO ziska ovela viac krestanskych hlasov, nez by tito kandidati potrebovali na svoje prekruzkovanie. Tak vlastne liberali velmi lstivo prevedu znacnu vahu krestanskych hlasov do liberalneho tabora. U LS NS toto riziko prosto nie je. A uprimne povedane, naozaj si nemyslim, ze po tychto volbach bude v parlamente dost takych ludi, aby sa nieco dalo spravit pre nenarodene deti. Ide fakt o to, aby aspon liberali nedostali ustavnu vacsinu, a podla moznosti dosiahnut pat pri hlasovani o liberalnych navrhoch, ale dufat v nejaky pozitivny posun v konzervativnej agende najblizsie volebne obdobie fakt moc nevidim. Takze izolacia LSNS ? Po volbach to uz bude jedno, lebo akykolvek konzervativny navrch bude po volbach nepriechodny, nielen tie od LSNS. Nechcem Vam brat nadej, ak sa po volbach zisti, ze som sa mylil, velmi rad sa Vam ospravedlnim, ale fakt si myslim, ze ideme do tazkej defenzivy. Preto podla mna vo volbach nestaci volit konzervativnych kandidatov, je treba volit anti-liberalne strany ( LSNS ci Vlast)
 
Nie je ani pravda, ze riziko registrovanych partnerstiev tu nie je, resp. ze by tu nebolo riziko, ze ich OLANO podpori. Pozrite sa na hlasovanie, ked ich v roku 2012 v NRSR pretlacal Poliacik, Beblavy a spol. z SaS. Hadajte kto ich o. i. podporil? Nikto iny ako 4 poslanci z OLANO. Nevidim vobec ziadnu zaruku, ze by sa tento scenar nemal opakovat po volbach teraz tak, ze liberali budu oslavovat v otazke RP prielom. Matovic samozrejme bude stale krestan, podobne ako Vami prekruzkovani kandidati, ale nic to uz nepomoze, lebo RP prejdu aj za pomoci liberalnych hlasov z OLANO, ktore OLANO dostane paradoxne vdaka tym krestanom, ktori si volbu OLANO ospravedlnovali kruzkovanim.
 
Dalej by som Vam chcel pripomenut tento vyrok pana Matovica:  "Ježiš Kristus je jeden z hlavných prorokov Islamu. Nerobme, že Islam je úplne iná viera, ktorá s naším náboženstvom nemá nič spoločné. Je to viera, ktorej podmnožinou je v podstate učenie Ježiša Krista."
Matovič je profesionálny ateista, ktorý chráni Islam
 
 
Uz len z principu nemozem volit stranu, na cele ktorej je takto zmateny clovek. Je mi luto krestanov, ktori za stranu s takymto lidrom kandiduju.
 
A potom je tu spominany pan Smatana. Je pre mna zanamenim, ze OLANO ma byt kvazikrestanskou stranou, ktora ma byt pouzita na zavedenie liberalizmu podla Irskeho scenara (v Irsku doslo k obratu z konzervativnej na liberalnu krajinu za 1 generaciu, a to vsetko v rezii krestanskych stran). Na to, aby ste zaviedli liberalne zakony za pomoci krestanskych stran, potrebujete presvedcit katolikov, ze byt liberalny krestan nie je oxymoron ani nic zle: Byt v srdci krestanom, ale mat v praxi liberalny pristup. Napriklad: V srdci som sice krestan, ale v praxi nemozem nikomu branit ist na potrat. Tento odporny havloidny duch a nesmierna loz, s ktorou vyrukovala p. Caputova, a v tejto lzi ju podporil zradny knaz T. Halik, tak tuto loz zvelebuje na svojom blogu pan Smatana, precitajte si tu:
Všetko, čo som chcel pred voľbami napísať spoluveriacim katolíkom, vyslovil Tomáš Halík
 
 
Prepacte, ale toto je tak silny jed, ze nemozem panovi Matovicovi doverovat. Prave naopak. Tito ludia su pre mna vystraznou kontrolkou, ze toto za ziadnu cenu nie. A ani ludia, ktori sa s nimi spajaju za ziadnu cenu moj hlas nedostanu.
 
 
A propo fasizmu odhaleneho panom Bencikom. Rovnako ani ja nesuhlasim s fasizmom ani z komunizmom. Nevravim, ze na Slovensku neexistuju neonacisti, mozno niektori su aj v LS NS. Nemyslim si, ze zastavaju klucove miesta. Pozrite sa do Katolickej cirkvi. Ona je tiez infiltrovana liberalmi. Otazka je, kto obsadzuje klucove miesta, lebo kto ma pod palcom klucove miesta, ten ma skutocnu moc. A tu si myslim, ze v LS NS je Kotleba garantom, ze tychto fasistickych a aj slovianskych duchov drzi na kratko tak, aby pracovali v prospech krestanstva a Slovenska. To sa o Matovicovi neda povedat, ze by dokazal svojich liberalov zapriahnut, aby orali krestansku brazdu, ich hlasovanie prosto svedci jasne, ze si robia co chcu. Nevravim, ze sa to Kotlebovi niekedy v buducnosti nevymkne z ruk a vtedy ho naozaj prestanem zastavat, ale doteraz ukazal, ze sa mu to dari. Myslim si, ze nasa spolocnost ma dost dobre vybudovany imunitny system proti fasizmu. Imunitny system ludskych prav, imunitny system medialny, imunitny system ekonomicky. Ale zial zapad nema skoro ziaden imunitny system proti pornografickej/liberalnej spolocnosti, dokazom coho su liberalne totalitne spravanie statov smerom na zapad.
 
A dalej a propos fasizmu. Jedna vec je problem neonacizmu v spolocnosti a druha vec je medialny mainsteaming tohto kompromitujuceho problemu.
 
Mainsteaming problemu (pod heslom boja proti fasizmu), ktory kompromituje konzervativnu vetvu spolocnosti nie je nahodny, ale naopak je vybornou manipulacnou technikou ako konzervativneho volica zneistit a prinutit ho volit viac liberalne (na to su tu liberalne strany s krestanskym imidzom ako OLANO). Pritom to, ze liberali pouzivaju soft speach neznamena, ze su snad lepsi, naopak, to co si dnes dovoluje Beblavy, si Mazurek nikdy v parlamente nedovolil. Budaj samozrejme nikoho neposiela do plynu verbalne, "iba" zakonodarne. Potraty su ovela lstivejsia forma genocidy ako nejaky fasizmus, lebo je zaobalena do krasnych fraz o ludskych pravach a do pokryteckeho dobractva.
 
Rovnako si viem predstavit mainsteaming problemu satanizmu, napr. pod heslom boj proti satanizmu. Mohla by sa spustit inkvizicna medialna kampan proti satanizmu v hudbe, vo filmoch, neriesit uz tetovania hakovych krizov ale Trubanovho Xenomorfa, neriesil by sa uz obdiv k Hitlerovi, ale Trubanov obdiv ku R. Gigerovi, neriesil by sa uz nenavistny prejav voci LGBT ci ciganom, ale voci rodicom, ktory ma napr. vela ludi v hudbe, najma rapperov, neriesilo by sa kto kde dal 1488, ale kto kde ma 666, a media by nelovili nic ine, len to, ze ten ci onen politik je urcite kriptosatanista, riesilo by sa prepojenie Gaypride so satanizmom a prepojenie transhumanizmu so satanizmom, a netreba zabudnut akesi zasvatenie sa satnovi formou prijatia cipu na telo, a samozrejme ktory umelec sa az satansky ruha knazom ci Panne Marii (naposledy karikatura od Lenickeho) atd, mohli by sme pokracovat este dlho. Tento mainsteaming problemu by do znacnej miery kompromitoval liberalnu vetvu spolocnosti, a pod tlakom tejto kampane by sa vacsina liberalnych volicov zacala posuvat viac do konzervativizmu...
 
Do tretice a propos fasizmu.
Nad zapadom a EU sa nezastiera fasisticka, ale duhova opona, do europy neprichadza fasisticka totalita, ale totalita liberalna. Ja naozaj nepoznam ziadnu globalnu ekonomicku, politicku ci medialnu silu, ktora by aspon v naznakoch podporovala fasizmus ci neonacizmus, naopak poznam vela takych elit, ktore otvorene tuzia po diktature liberalizmu.
 

Takze zhrnute, mainsteaming problemu neonacizmu, je podla mna manipulacia, ktorou sa zakryva ten skutocne hroziaci: kravatovy,liberalny fasizmus, do ktoreho patria mnohi poslanci z OLANO. Maju sice usta plne peknych fraz o tolerancii, ale de fakto su to vrahovia v kravatach-potratari, skrze anti-hatespeech zakony su koncom slobody prejavu, a skrze tzv. anti-diskriminacne zakony su koncom slobody svedomia (vid. tych, co nechceli upiect svadobnu tortu homosexualom) . Na to aby bol pan Matovic pre mna doveryhodny, musel by spravit vela radikalnych rezov vo svojej strane, nielen nejake kozmeticke upravy. Pan Smatana je pre mna laknusovy papierik, tam kde je, tam je ten havloidny duch, pseudokrestansky, humanisticky, antikristovsky, verim, ze chce to iste co Truban, akurat zamaskovane do peknych krestanskych farieb.

 

Kedysi som cital v zivotopise sv. Prokopa, ze ked ho v pustovni obtazovali demoni, podarilo sa mu ich zapriahnut do pluhu, aby orali a pracovali tak ako on chce. Verim, ze Kotlebovi sa podarilo zapriahnut fasistickych a slovianskych demonov, aby pracovali pre krestanske hodnoty. Nemyslim si, ze to dosiahol svojou sikovnostou, skor si myslim, ze Boh zhliadol na modlitby zboznych dusi na Slovensku a pouzil si Kotlebu a jeho stranu, ktora je vlajkovou lodou anti-liberalizmu na Slovensku. Dokedy tato milost bude trvat, neviem. Ci mu budu fasisticki a slovianski demoni aj dalej sluzit alebo ci sa jedneho dna nepostavia proti nemu, tiez neviem. Zatial bol uspesny a verim, ze si preto zasluzi pokracovat.

Vy sa ma snazite presvedcit, ze kruzkovanim zapriahnete Matovicovych liberalnych demonov, aby pracovali pre krestanske veci. Ale pan Matovic ukazal, ze nema nad nimi kontrolu, lebo kludne si mozu hlasovat antikrestansky. Myslim si, ze ten fasisticky demon nie je az tak antikrestansky, ako ten liberalny, a ze ten liberalny je vo svojej podstate duch antikrista. Toho len tak lahko nezapriahnete a ak ano, tak len za cenu ineho, snad este vacsieho zla. Sice obmedzite potraty, ale bude to za cenu registrovanych partnerstiev, a to je velka dilema, Sofiina volba. Pan Boh nas ochranuj, aby sme sa takto diablovi zapredali a robili taketo kompromisy!

 

Naozaj verim, ze Vasa snaha pomoct nenarodenym detom je uprimna a prajem Slovensku aj Vam, aby ste v tomto viedli uspesny boj.

 

Ak nic namietnete proti, Vase odpovede zverejnim na mojej stranke, kedze som zverejnil aj moj prvy mail pre Vas, tak aby to bolo fer a ludia si mohli precitat Vas nazor.

 

S pozdravom,

 

Michal Meluch.

 

Späť