Reakcia na Trubanovo tetovanie alebo kto to bol Hans Rudolf Giger

07.01.2020 17:48

„Zároveň milujem scifi a filmy. A prvý Alien je jeden z kultových filmov svojej kategórie. O H.R.Gigerovi ktorý ho “nakreslil” ani nemusím hovoriť.“ (Michal Truban: Aby som nikdy nezabudol, aká tenká je hranica medzi dobrom a zlom.)

 

Nie je žiadna konšpiračná teória, že Michal Truban má tetovanie Aliena, lebo sám sa touto nemálo nápadným tetovaním chváli na svojej stránke. O jeho tetovaní už bola reč tu.

 

Kto to bol Hans Rudolf Giger, ktorého Truban tak obdivuje?

 

Hans Rudolf Giger, pravdepodobne najväčší okultný umelec svojej doby, ako o ňom hovorí jeho skromné interview (Youtube.com :The Occult - Interview with Alien artist HR Giger)  zatiaľ dostupné všetkým na internete hovorí svojou lámavou angličtinou, že nikto by si o ňom nemal myslieť, že je zlý človek, lebo „to len jeho nebo je v pekle“. Snažíte sa pochopiť ako môže byť nebo v pekle? Pochopíte to vtedy, keď si naštudujete čomu veria satanisti. Satanisti veria, že peklo nie je miestom večných múk, ale miestom odmeny pre tých, ktorí slúžili diablovi. Temnota pekla podľa satanistov nie je zlá, ani bolestivá, ale naopak je príjemná tým, ktorí uprednostňovali temnotu aj tu na zemi. Je šialené, že niekto môže takejto sprostej lži veriť, ale žiaľ, je to tak. Ešte viac smutné je, že tohto človeka dnešný svet uznáva ako úžasný vzor (viď. Michal Truban).

Hans Rudolf Giger je tvorcom skutočne satanistickej temnoty, spojenej s perverziou, presne tak ako to má satan rád u svojich najbližších detí. Jeho výtvor s názvom Penis Landscape je tak nechutný, že pri pohľade na to sa človeku chce zvracať. Giger má zásluhu aj na svetoznámej popularite démona s názvom Xenomorf, alebo Alien, spopularizovaného v hororovej sérii Votrelec. Napriek satanskej temnote, napriek tejto žalúdok-prevracajucej perverzite, napriek tomu, že Giger má svoje inšpirácie celkom preukázateľne od diabla, tak napriek tomuto všetkému sa Michal Truban za svoje nové tetovanie nielenže nehanbí, ale ešte sa ním aj verejne chváli a vzdáva poctu jeho tvorcovi! Nové tetovanie si dal údajne aby „nezabudol...aká tenká je hranica medzi dobrom a zlom.“ Jasné, ľudkovia, keby ste náhodou nevedeli čo je to dobro a čo je zlo, neobťažujte sa Desatorom Božích prikázaní. Dobrý zlý Alien vám poradí... Ako môže vôbec tohto človeka ešte niekto brať vážne? To naozaj nikto nevidí odkiaľ Truban berie inšpirácie a duchovnú silu? Je to niečo podobné ako keď boli všetci uchvátení Hitlerom a nevideli jeho duchovné pozadie...

V minividejku o Hansovi Rudolfovi Gigerovi vidíme aj jeho pracovňu-štúdio plné jeho okultných, temných výtvorov a hádajte čo je v centre tejto pracovne? Nie je tam nič iné ako stolík s veľkým pentagramom a so zapálenými sviečami, aká náhodička! Viem, že pokiaľ niekomu nestačí vidieť Gigerove výtvory, nejaký pentagram už takého človeka asi neprebudí. Slniečkarskeho ducha nezaženie asi ani to, že Gigerova prvá frajerka spáchala v 27 rokoch samovraždu. Démon si často berie za obeť tých najbližších.

Kiež by si to uvedomili zvlášť ti, ktorí si myslia, že zahrávať sa s temnotou je neškodné, pozerajú horory jedna radosť a počúvajú satanistickú hudbu ako by sa nechumelilo. Ako hovorí staré a pravdivé príslovie: „Keď tancuješ s diablom, naučíš sa tancovať ty od neho, a nie on od teba.“ Tak sa skončil krátky tanec „priamo do pekla“ mladej herečky a modelky Li Tobler, ktorú tak veľmi priťahovala Gigerova temnota, až ju to zničilo.

Satanizmus nie je nejaká „hra na bubáka“, ktorý je bez skutočnej moci. On, diabol skryto túži po večnom zavrhnutí človeka, a čo iné je k tomu cesta, ak nie samovražda? O tom svedčí aj epizóda zo života Ozzyho Osbourna zo skupiny Black Sabath, ktorí v v roku 1986 čelil žalobe vo veci samovraždy mladého chlapca Johna Mc Colluma. Ten svoj život ukončil pri počúvaní Ozzyho piesne Suicide Solution (Samovražedné riešenie – vlastný preklad).

Koľko mladých ľudí si ešte musí zničiť život pre svoje sympatie k temnote, aby sme to všetci pochopili? Dúfam, že už ani jeden a že ani jeden nebude voliť Trubana.

 

 

 

Späť