Liberálne desatoro

13.09.2019 13:25

Liberálne desatoro:

 

  1. Ty, človek, si pán boh svoj. Môžeš mať aj iných (menších) bohov okrem seba, aby si sa im klaňal. Ciest k sebazbožteniu  je veľa, v móde sú: zenová meditácia a joga (viď Truban, Čaputová...), filozofia pozitívneho myslenia (viď Chris a Heidi Powell a ich Extremne premeny).

  2. Menšiny sú diskriminované. Nenarodené deti nie sú menšina.

  3. Nebudeš diskutovať s konzervatívcom, lebo je to pod tvoju úroveň. Stačí mávať dúhovou vlajkou a kričať láska! Láska! Cenzúra politickej korektnosti neskôr ukáže, že si mal pravdu.

  4. Ak niekto v tvojom okolí bojuje proti potratom, eutanázii, registrovaným partnerstvám homosexuálov či migrácii, protirodinnej politike EÚ, OSN či zločinom NATO, volaj ho extrémista, fašista, rasista, nácek, nedouk, pomýlený, popierač, atď.

  5. Počúvaj každý deň mainstreamové média a budeš sa mať dobre! Kto číta hlavnesprevy.sk alebo infovojna.sk, je konšpirátor. Ak je v tvojom okolí niekto, kto nepozerá pravidelne televízor, ale aspoň nečíta Sme a Denník N, je podozrivý.

  6. Nenáviď Rusko, lebo Rusko je diktatúra, ktorá nás chce ovládnuť a každú chvíľu nás napadne!

  7. Tvoje pohlavie nie je medzi nohami, ale v tvojej hlave. Volá sa gender. Mal by si ho tam objaviť!

  8. Islám je mierumilovné náboženstvo. Teroristické útoky, znásilnenia žien a beštiálne vraždy páchané moslimami nesúvisia s ich presvedčením, ale sú oprávneným volaním menšiny po nediskriminácii! Zverejňovať štatistiky o trestných činoch migrantov je rasizmus!

  9. Planéta sa otepľuje, lebo človek produkuje príliš veľa oxidu uhličitého. Ak čo najskôr nezdaníme dýchanie, neprestaneme jesť mäso, nevypneme všetky jadrové elektrárne a nezakážeme autá, čaká nás apokalypsa!

  10. Migranti sú skvelí ľudia a európa ich nielenže môže, ale aj musí všetkých prijať, aby sa kultúrne obohatila. Požadovať od migranta cestovné doklady alebo prácu je rasizmus!

 

Späť