Silvia Romano - symbol zrady a nástroj propagandy islámu

19.07.2020 21:26

Facebook talianských novín Corriere della Sera o Silvii uvádza nasledovné:

Silvia Romano - oslavné zvony a potlesk z balkónov v jej štvrti v Miláne

Štvrť Casoretto, kde vyrastala Silvia Romano, oslavuje oslobodenie dlhým potleskom. Zazvonili aj zvony neďalekého kostola. Mladá pracovníčka unesená 20. novembra 2018 pristála okolo 14:00 na letisku v Ciampine a hneď ako sa táto novina rozkríkla po jej domovine, došlo k spontánnemu uvoľneniu radosti (potlesk, zvony - pozn. prekl.) 

Zdroj: 

https://www.facebook.com/watch/?v=3045431448867351

Silvia Romano odišla do Kene ako pracovníčka charity Africa Milele. V roku 2018 bola unesená islámskymi teroristami. Počas svojho väzenia dobrovoľne odpadla od kresťanskej viery a prijala islám. Do Talianska sa Silvia vrátila s novým menom: Aisha, vydatá za jedného zo svojich únoscov. Politici ako talianský premier Comte a minister zahraničných vecí de Maio jú srdečne privítali so slovami: "Sme hrdí". Predseda talianskej biskupskej konferencie ju nazval "našou dcérou". Zvony kostola v Miláne skutočne oslavovali jej návrat (facebookove video hore).

V skutočnosti Silvia Romano stratila svoj večný život, aby si zachránila svoj život pozemský. Svet, politici, ba dokonca cirkevní hodnostári oslavujú túto zradu Krista. Cirkevné autority namiesto toho, aby ju upozornili na následky jej odpadu od viery, ju utvrdzujú v totmto stave tým, že ju nazývajú dcérou a nechávajú zvučať zvony k oslave tejto zrady. Jej návrat sa stal nástrojom mediálnej propagandy islámu a islamizácie Európy, za pomoci zrádnych politikov a zrádnej cirkevnej hierarchie.

Lebo kto by si chcel život zachrániť, stratí ho, ale kto stratí svoj život pre mňa, zachráni si ho. Lk 9, 24

Ale toho, kto mňa zaprie pred ľuďmi; aj ja zapriem pred svojím Otcom, ktorý je na nebesiach. Mt 10, 33

Ozvali sa aj hlasy, ktoré Silviu obvinili z tzv. Štockholmského syndrómu.

Na Silviin nový "imidž" negatívne reagoval aj novinár Alessando  Sallustri: "Silvia je späť, no bolo to ako vidieť väzňa z koncentračného tábora hrdo oblečeného za nacistu. Nerozumiem, nikdy tomu neporozumiem."

Použité zdroje:

https://www.lumendelumine.cz/index.php?page=cesta-ke-koranu-a-cesta-k-marii-2

https://www.youtube.com/watch?v=gyIg7R1-HIg

Späť