Zneužitie vedy v prospech LGBT

28.07.2020 14:58

Je až neuveriteľné ako dokáže veda a výskum servilne a jednohlasne podporovať gender ideológiu a LGBT loby. Kedykoľvek si otvoríte stránku LGBT loby, napr. jsmefer.cz, nájdete na nej plno odkazov na plno výskumov dokazujúcich jedno: 

"OBAVY O DOBRO DETÍ v týchto rovnakopohlavných rodinách sú NEOPODSTATNENÉ"

Túto prachsprostú lož neobhajuje len tak hocikto, ale VäČŠINA akademikov, ktorých LGBT lobisti nazbierali dlhé zoznamy. Našťastie sa nájdu aj takí akademici, ktorí túto prachsprostú a proti-Božiu lož odkrývajú a usvedčujú takmer celú vedeckú obec z účasti na propagandistickej lži.  Medzi takýchto odvážnych odborníkov patrí aj prof. PhDr. Dana Hamplová, PhD.

Vo svojom vystúpení poukázala na výskumy, ktoré skúmali ako sa vodí deťom, ktoré vychovávajú homosexuáli a lezby v porovnaní s deťmi z normálnych, heterosexuálnych rodín. Výsledok:

Deti sú vždy na tom najlepšie vtedy, keď vyrastajú s oboma biologickými rodičmi!

Výskumy, koré to potvrdzujú sú uvedené tu:

Zdroj: https://youtu.be/Ur0IqeoA-fI?t=235

Všetky tieto výskumy potvrdzujú to, čo je každému normálnemu človeku na prvý pohľad jasné: Deťom sa najlepšie darí v rodine, ktorú tvoria ich vlastní biologickí rodičia. Nezabúdajme na túto podstatnú vec vždy keď na nás niekto vyrukuje s tým, ako sú chudáci LGBT ľudia utláčaní. A kto myslí na tie deti, ktoré vychovávajú? Kto myslí na právo dieťaťa na svojich biologických rodičov, ktoré im je v týchto vzťahoch už apriori odopreté? Naozaj, deti sú rukojemníkami tejto zvrhlej ideológie a pre LGBT loby nie je prvoradé zdravie a dobrý vývin detí, ale uspokojenie sociálnych ambícii a pocit šťastia ich homosexuálnych vychoovávateľov, ktorí k svojmu šťastiu potrebujú predstierať, že sú akože rodičia. 

 

 

Späť